Sinterklaas weer naar NL - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Familie Oldenziel - WaarBenJij.nu Sinterklaas weer naar NL - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Familie Oldenziel - WaarBenJij.nu

Sinterklaas weer naar NL

Door: Tanja en Lars

Blijf op de hoogte en volg

02 December 2007 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Sinterklaas is gisteren weer in Dubai langs geweest. Ditmaal was er een groot feest voor alle kinderen van Dubai. Sinterklaas kwam langs met een paar pieten. Samen met alle kinderen hebben Lars en Floor liedjes uit volle borst meegezongen. Nou ja, ze waren ook behoorlijk onder de indruk van alles wat om hun heer gebeurde.

Sinterklaas kwam met een jeep aangesjeesd, omdat de kameel zoek is. Volgens mij vindt Sint op een kameel rijden gewoon te eng. Het op en afstappen vereist best wat lenigheid. Binnen in de zaal had je niet het idee in Dubai te zitten. Het feest was als een Sint feest op elke school in Nederland.

(Dit hieronder heeft Lars samen met mij getypt. Hij weet dat de opas en omas dit lezen en verteld dit zelf aan jullie.)

Lars: ik heb Sinterklaas gezien. ik heb sint een hand gegeven. zwarte piet had mij pepernoten gegeven. en snoepjes. en raceautos. ik had een zwarte piet diploma. ik had een sint foto gekregen. ik vond het gezellig. papa en mama waren mee. sint is nu weer naar nederland. sint was met de jeep gekomen en zwarte piet was met de jeep gekomen. sint was naar binnengegaan. en een jeep ging zo hard. dat vond ik zo leuk dat ze zo hard gingen. er waren twee jeepen.

• 02 December 2007 - 07:45

Paula:

Wat leuk Lars dat jij een diploma hebt gekregen en zo te horen zijn jij en je zusje goed verwend door de Sint en zijn pieten!

• 02 December 2007 - 11:30

Opa Oma Dijkstra:

Wat een feest daar in Dubai, en nu is sinter klaas in nederland. Wij vinden het erg leuk om een berichtje van jou te kunnen lezen en foto's van jullie te zien op het sinter klaas feest. Wil jij mama vragen of zij de foto's apart naar ons toestuurt?
    Sinterklaas brengt hier altijd cadeautjes met sinterklaas, maar jullie zijn er niet en wij komen nu niet meer naar Dubai om ze bij jullie te brengen. Wij gaan sinterklaas en zwarte piet nu vragen of zij de pakjes willen achterlaten, zodat wij met alle kindertjes, wessel, maritt, björn, kirsten, terry en jullie natuurlijk, later als jullie bij ons zijn de pakjes kunnen uitpakken. Vinden jullie dat een goed plan?
    kusjes van opa en oma